Izvor: Blic, 12.Okt.2016, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banka Dojče sekjuritiz kažnjena sa 9,5 miliona dolara

Investiciona banka Dojče bank sekjuritiz pristala je da plati kaznu od 9,5 miliona dolara, jer nije uspela da na odgovarajući način sačuva materijalne poverljive informacije koje su prikupili njeni analitičari, saopštila je američka Komisija za hartije od vrednosti (SEC), a javlja britanska agencija Rojters.

Dojče bank sekjuritiz "nedostaju adekvatne politike i procedure kako bi sprečila da analitičari otkrivaju klijentima stavove i analize koje tek treba da budu objavljene, promene u procenama, kao i kratkoročne trgovinske preporuke tokom jutarnjih poziva", navodi se u saopštenju SEC-a.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dojče sekjuritiz nije čuvala podatke, plaća 10 mil

Izvor: B92, 12.Okt.2016

Investiciona banka Dojče bank sekjuritiz pristala je da plati kaznu od 9,5 miliona dolara...Banka je kažnjena jer nije uspela da na odgovarajući način sačuva materijalne poverljive informacije koje su prikupili njeni analitičari, saopštila je američka Komisija za hartije od vrednosti (SEC), a...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.