Izvor: Blic, 28.Jul.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balon za premijera Blera

Balon za premijera Blera

Balon koji je Kiran Vilijams (9) pustio na školskoj proslavi u Somersetu završio je u bašti iza rezidencije britanskog premijera Tonija Blera. Kiran je taj balon - jedan od 150 koji su toga dana pušteni - platio jednu funtu u okviru akcije prikupljanja novca za školsku kasu. Balon je dva dana kasnije sleteo u baštu iza rezidencije premijera, gde ga je pronašla kućepaziteljka En Meri Šeridan. Dečak je potom dobio pismo sa porukom: 'Vidi ko ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pronašao!'. Poruku je svojeručno napisala Čeri Bler, a sa njom su u koverat ubačeni i fotografija bračnog para Bler.

Policija testira 'porše'

Austrijska saobraćajna policija testira 'porše 911', pošto veruje da ovo vozilo odvraća vozače od brze vožnje. Primećeno je da vozači počinju da koče čim ugledaju ovaj sportski automobil, koji razvija brzinu od 280 km/h. Po rečima predstavnika policije, ovaj 'porše', čija je cena 65.000 funti, odlično se pokazao. 'Njegovo preventivno dejstvo je odlično', rekao je on. 'Jedina mu je mana to što nije baš prostran. Ipak, ima dovoljno mesta za osnovnu opremu, kao što su radar i uređaj za alko-test.'

Dečak - gej kraljica karnevala

Oksbridž u Somersetu izabrao je na audiciji 15-godišnjeg homoseksualca za novu kraljicu karnevala. Dejvid Bridž će za vreme karnevala nositi haljinu, tijaru i visoke potpetice. 'Oduvek sam voleo karneval i zato sam pomislio: ‘Zašto ne bih učestvovao na njemu?’', rekao je Dejvid. 'Na audiciji neki od članova žirija nisu znali šta će sa mnom'.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.