Baku oslobodio 15 jermenskih zarobljenika za minske mape

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jun.2021, 18:22

Baku oslobodio 15 jermenskih zarobljenika za minske mape

Baku je pristao da oslobodi 15 zarobljenih jermenskih vojnika, da bi zauzvrat dobio mapu minskih polja u regionu Agdam, saopštilo je danas ministarstvo spoljnih poslova Azerbejdžana.

"Prema postignutom sporazumu na dan 12. jun 2021, da bismo dobili mapu 97.000 protivtenkovskih i nagaznih mina u regionu Agdam, 15 zarobljenih Jermena predati su Jermeniji", navodi se u saopštenju koje je preneo TAS S.

Zamena je izvršena na azerbejdžansko-gruzijskoj granici, a posrednici su bili predstavnici Gruzije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

AZERBEJDŽAN OSLOBODIO 15 JERMENSKIH VOJNIKA: Zauzvrat je dobio mnogo više, Gruzija odigrala važnu ulogu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021

Pogledajte šta je Baku tražio od jermenske strane..Baku je pristao da oslobodi 15 zarobljenih jermenskih vojnika, da bi zauzvrat dobio mapu minskih polja u regionu Agdam, saopštilo je danas ministarstvo spoljnih poslova Azerbejdžana...- Prema postignutom sporazumu na dan 12. jun 2021, da bismo dobili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.