Izvor: Blic, 10.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baka i unuka uhvaćene u krađi

Amerikanka Monika Vitale (42) uhvaćena je u krađi zajedno sa svojom četvorogodišnjom unukom u jednom supermarketu u gradiću Aper Darbi, u saveznoj državi Pensilvanija

Bezbednosne kamere su snimile mladu baku kako uzima proizvode sa polica i dodaje ih unuki koja ih potom sakriva u dečja kolica, javila je lokalna policija. "Dala bi proizvod devojčici koja bi ga potom spuštala u kolica i podizala krov tako da se on ne vidi", izjavio je jedan policajac koji veruje da je za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dete sve to bila samo igra.

Kamere su i prethodnog dana uhvatile Vitale kako na sličan način krade iz iste prodavnice ali uprava nije želela da je goni zbog deteta. Međutim, kada je sutradan ponovila svoje lukavstvo zaustavljena je na izlazu supermarketa. Protiv nje je podignuta optužnica za krađu, navođenje maloletnika na krađu i dovođenje deteta u opasnost.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.