Izvor: RuskaRec.ru, 01.Sep.2017, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajker ubedio mladića da ne skoči sa nadvožnjaka u Podmoskovlju

Na Minskom autoputu u Podmoskovlju motociklista je sprečio jednog mladića da skoči sa nadvožnjaka i ubije se. On je primetio da nesrećni čovek stoji na ivici i sprema se da skoči. U tom trenutku je okrenuo mašinu, dovezao se ispod nadvožnjaka, sišao sa motocikla, zamolio ga da siđe i pozvao ga da se zajedno provozaju.
Motociklista se zatim okrenuo i došao do mladog čoveka kako bi porazgovarao sa njim. 
Priča je jednostavna. Po rečima mladića on je autostopom >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << išao iz Vladimira u Kursku oblast na sahranu majci, i što se može razumeti moralno se pogubio, rekao je motociklista.
Po rečima bajkera muškarac je nekoliko puta pokušavao a pobegne od njega i drugih vozača, ali su na kraju uspeli da se dogovore i smeste ga u policijski automobil, prenosi t.journal.ru

Nastavak na RuskaRec.ru...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.