Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Feb.2024, 20:20

Bajdenovi saveznici na mukama zbog tvrdnji da se slabo čega seća, mada ni Tramp nije ništa bolji

Saveznici predsednika Džozefa Bajdena iz Demokratske stranke pokrenuli su agresivnu odbranu od eksplozivnih tvrdnji specijalnog tužioca da 81-godišnji predsednik tokom svedočenja nije mogao da se seti važnih događaja iz svog života, i pokušavaju da umanje značaj navoda tužioca da je Bajden previše zaboravan da bi bio optužen za pogrešno rukovanje strogo poverljivim državnim dokumentima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Donald Tramp je imao svoj najbolji dan u 2024. do sada

Izvor: Danas, 11.Feb.2024, 11:04

Bivšem predsedniku SAD uručen je politički poklon, piše CNN komentarišući zaključke nezavisnog specijalnog savetnika koji je "sipao kerozin" na zabrinutost oko starosti Džozefa Bajdena, sa oštrim jezikom o predsednikovom lošem pamćenju nakon što je zaključio da je Bajden namerno pogrešno...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.