Bajden ne zna gde se nalazi... Donatori zabrinuti VIDEO

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 19:58

Bajden ne zna gde se nalazi... Donatori zabrinuti VIDEO

Snimak američkog predsednika Džoa Bajdena kako koristi beleške tokom posete američko-meksičkoj granici u blizini Braunsvila u Teksasu zabrinuo je javnost.

Naime,video podeljen na društvenim mrežama ponovo je otvorio pitanje da li je 81-godišnjak sposoban za drugi mandat u Beloj kući.

Na snimku koje je nacionalni dopisnik Foks Njuza Grif Dženkins objavio na mreži Iks, nekadašnjem Tviteru, Bajden se može videti kako drži i u jednom trenutku izgleda kao da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čita beleške dok sluša službenika Imigracione i carinske službe (ICE).

Dženkins je napisao: "Primetna je upotreba beleški od strane predsednika Bajdena tokom njegovog operativnog brifinga na granici – zvaničnik ICE ERO (Operacije za sprovođenje i uklanjanje) objašnjava izazove jurisdikcija dok se fokusira na sledeće pripremljeno pitanje za HSI (domaća bezbednost Istrage) službeno“.

Snimak Bajdena dolazi samo nekoliko dana nakon što je Akios izvestio da je Bajden koristio kartice za beleške da bi odgovorio na unapred pripremljena pitanja o politici na događajima prikupljanja sredstava iza zatvorenih vrata, što je izazvalo zabrinutost kod nekih donatora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bajden ne zna gdje se nalazi: Donatori zabrinuti (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Mar.2024

BRAUNSVIL - ​Snimak američkog predsjednika Džoa Bajdena kako koristi bilješke tokom posjete američko-meksičkoj granici u blizini Braunsvila u Teksasu zabrinuo je javnost.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.