Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Feb.2024, 18:20

Bajden će izdati izvršno naređenje za kažnjavanje izraelskih naseljenika koji napadaju Palestince

Predsednik SAD Džo Bajden će, kako se očekuje, izdati izvršno naređenje protiv izraelskih naseljenika na Zapadnoj obali koji su napadali Palestince u toj okupiranoj teritoriji, rekli su izvori upoznati sa tom temom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BAJDEN IZDAO NOVU NAREDBU! Amerika uvodi sankcije izraelskim naseljenicima na Zapadnoj obali: "Ovo je ozbiljna pretnjamiru"

Izvor: Blic, 01.Feb.2024

Predsednik SAD Džo Bajden najavio je u izvršnoj naredbi da će Amerika uvesti sankcije izraelskim naseljenicima na Zapadnoj obali zbog, kako je naveo, "nepodnošljivih nivoa nasilja".

Nastavak na Blic...

Bajden naredio sankcije za izraelske naseljenike koji su napadali Palestince na Zapadnoj obali

Izvor: Danas, 01.Feb.2024

Predsednik SAD Džo Bajden danas je izdao izvršno naređenje kojim se uvode sankcije protiv izraelskih naseljenika koji su napadali Palestince na okupiranoj Zapadnoj obali.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.