Izvor: Danas, 28.Apr.2023, 07:00

Bahat odnos vlasti ili nepoštovanje gosta: Da li su sindikalci u pravu što su iz protesta napustili skup na kom je govorila Ana Brnabić?

Komentarišući informacije da je deo članstva Saveza samostalnih sindikata Srbije na svečanosti povodom 120 godina rada te sindikalne centrale napustio skup u znak protesta zbog toga što je premijerka Srbije Ane Brnabić negirala tvrdnju predsednika SSSS Ljubisava Orbovića “da se ne čuju zahtevi sindikata”, prvi čovek te sindikalne organizacije za Danas kaže da nije video da bilo ko iz revolta napušta salu niti mu se kasnije požalio na govor premijerke.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.