Izvor: Blic, 04.Maj.2024, 08:29

BRUTALAN NOĆNI NAPAD NA UKRAJINU Zgrada gori, među povređenima i dete, Moskva preti: "Ne zaboravite da imamo NUKLEARNO ORUŽJE"

Tri osobe, uključujući jedno dete, povređene su jutros prilikom pada delova ruskih dronova koje je oborila ukrajinska protivvazdušna odbrana u Harkovu na severoistoku Ukrajine, izjavio je regionalni načelnik Oleg Sinegubov.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski i Porošenko na poternici ruskog ministarstva policije; Noćni napad "šahedima" na Ukrajinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2024

Rat u Ukrajini – 800. dan. Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose mediji. Ministarstvo odbrane saopštilo je da su jurišni avioni SU-25 uništili utvrđenje ukrajinske vojske na delu fronta koji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.