BOSANKA ORGANIZOVALA BERLUSKONIJU SEKS-ZABAVE

Izvor: Kurir, 03.Feb.2011, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOSANKA ORGANIZOVALA BERLUSKONIJU SEKS-ZABAVE

RIM - Nemačka glumica Sabina Began odnosno Beganović, rođena u braku Bosanca i Nemice, priznala je da je za italijanskog premijera organizovala "bunga bunga" zabave, prenosi nemački Bild

RIM  - Nemačka glumica Sabina Began odnosno Beganović, rođena u braku Bosanca i Nemice, priznala je da je za italijanskog premijera organizovala "bunga bunga" zabave, prenosi nemački Bild.

"Ja sam kriva. Ja sam sve te zabave organizovala. Samo sam htela da se premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << malo opusti i porazgovara s ljudima. On je jako dobar, ali usamljen čovek", otkrila je Sabina u intervjuu za TV Skaj Italija.

- Ja sam Bunga Bunga, to mi je nadimak. Svi su mislili da je to ko zna šta. Bunga Bunga je bila samo dogovorena lozinka - rekla je Sabina.



Berluskonija smatra divnim čovekom, a privrženost liku i delu Silvija Berluskonija dokazuje i njena tetovaža - na desnom stopalu istetovirala je S.B, inicijale italijanskog premijera.

Sabina (36) je rođena u Nemačkoj, ali se pre nekoliko godina u potrazi za slavom i novcem preselila se u Rim.

Sabina je Berluskoniju organizovala orgijanja s mladim i zgodnim devojkama koje mu je pronalazila prkeo svojih veza. Radila je kao domaćica u Berluskonijevoj vili Ćertoza. Osim Bunga Bunga nadimak joj je i kraljica pčela jer je bila jedina organizatorka premijerovih zabava.

Novinske agencije

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemica organizovala orgije za Berluskonija

Izvor: Press, 03.Feb.2011

Čuvene zabave, nalik orgijama, u vilama italijanskog premijera Silvija Berluskonija organizovala je nemačka glumica Sabina Began. Ona je to sama priznala u intervjuu Skaj Italiji, u kojem je, između ostalog, navela da se zbog toga oseća krivom.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.