Izvor: Blic, 14.Dec.2018, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORBA NA ŽIVOT I SMRT Radnica se borila kao lavica dok joj je maskirani razbojnik držao NOŽ POD GRLOM (VIDEO)

Maskirani razbojnik opljačkao je sinoć oko 23 časa trafiku "DMN" u niškom naselju Branko Bjegović držeći sve vreme nož pod grlom radnici Dragani Veličković (40) koja mu se hrabro suprostavila. Dragana je uz dosta sreće uspela da prođe nepovređena, ali je fizički daleko snažniji naoružani razbojnik je uspeo da pobegne sa manjom svotom novca i za njim policija intenzivno traga.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BORBA NA ŽIVOT I SMRT Radnica se borila kao lavica dok joj je maskirani razbojnik držao NOŽ POD GRLOM

Izvor: Press, 14.Dec.2018

. Maskirani razbojnik opljačkao je sinoć oko 23 časa trafiku "DMN" u niškom naselju Branko Bjegović držeći sve vreme nož pod grlom radnici Dragani Veličković (40) koja mu se hrabro suprostavila.

Nastavak na Press...

Ovo je bahati razbojnik sa nožem sa kojim se HRABRA RADNICA lavovski borila (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 14.Dec.2018

Niška policija intenzivno traga za razbojnikom koji je sinoć, uz pretnju nožem, pokušao da opljačka trafiku "DMN" u niškom naselju Branko Bjegović, ali je otišao sa malim plenom jer se hrabra radnica trafike D. V. (40) žestoko borila sa njim!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.