BOLESNO: Nastavnik hranio decu kolačima posutim spermom

Izvor: Večernje novosti, 19.Nov.2013, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOLESNO: Nastavnik hranio decu kolačima posutim spermom

Amerikanac Mark Bernt (62), koji je radio kao nastavnik u osnovnoj školi u Los Anđelesu, uhapšen je jer je učenicima davao kolače koje je posipao svojom spermom, prenosi Telegraf.rs. Berntu se trenutno sudi, i ukoliko bude osuđen očekuje ga zatvorska kazna u trajanju od 25 godina, do doživotne robije. Protiv nastavnika psihopate je podignuta optužnica u više od 20 tačaka. On se tereti da je u periodu od pet godina na taj bizaran način zlostavljao oko 30 učenika. Čim je njegov gnusan >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << zločin otkriven Bernt je uhapšen. Istražitelji sumnjaju da je on svoje zločine započeo još 1990. godine.Prema navodima američkih medija, nastavnik je raskrinkan na osnovu fotografije na kojima se vidi kako je deci vezivao oči i davao im kolače koje je prethodno “začinio” spermom. Kašika na kojoj su bili tragovi sperme otkrivena je u kanti za đubre.Škola iz Los Anđelesa, u kojoj je predavao, zatrpana je tužbama roditelja dece kojima je monstrum nastavnik predavao.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Nastavnik davao deci kolače premazane spermom

Izvor: Radio 021, 19.Nov.2013

Amerikanac Mark Bernt (62), koji je radio kao nastavnik u osnovnoj školi u Los Anđelesu, uhapšen je jer je učenicima davao kolače koje je posipao svojom spermom.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.