Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2024, 06:46

BLISKOISTOČNI SUKOB: Izrael napao Iran; Teheran: Situacija bezbedna

Izrael je izveo napad na teritoriju Irana, potvrdili su američki zvaničnici za Si-En-En. Meta je bio Isfahan, sedište vojnih i nuklearnih lokacija. Iran je aktivirao PVO iznad grada zbog čega su se čule eksplozije, potvrdio je vrhovni komandant iranske vojske. Viši vojni zvaničnik tvrdi da u udaru nije pričinjena veća šteta i da je situacija mirna i bezbedna. Iranski zvaničnik za "Rojters" kaže da Iran nema plan za odmazdu u ovom trenutku. 

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Si-En-En: Američki zvaničnici potvrdili da Izrael izvodi vojne operacije protiv Irana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2024

Američki zvaničnici potvrdili su da je Izrael izveo vazdušne napade na Iran i da su zabeležene eksplozije na nebu iznad gradova Isfahan i Tabriz, dok je iranska vlada, do sada, nastojala da umanji obim napada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.