BG: Basomanija od 15. do 17. decembra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2016, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Basomanija od 15. do 17. decembra

Festival kontrabasa i kontrabasista "Basomanija", 25. po redu, biće održan od 15. do 17. decembra na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu.

Manifestacija počinje koncertom Gudača Sv. Đorđa sa dirigentom Radetom Pejčićem i solistima Slobodanom Gerićem i Bobanom Stošićem, koji će biti održan u Studentskom kulturnom centru, Kralja Milana 48, sa početkom u 20.30 časova.

Na programu će biti dela Katarine Miljković, Zorana Erića i Ognjena Bogdanovića. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

"Basomanija" okuplja mlade kontrabsiste iz cele Srbije i regiona, koji imaju priliku da se predstave publici i razmene svoja iskustva.

Specijalni gost biće prof. Jozef Niderhamer sa Visoke škole za muziku iz Beča, koji će održati trodnevni majstorski kurs studentima Fakulteta muzičke umetnosti.

Ulaz je slobodan na sve događaje u okviru festivala, a program se može pogledati na zvaničnoj internet prezentaciji Fakulteta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.