BEZDUŠNI MONSTRUMI Otac ZADAVIO SVOJU BEBU, pa je zajedno sa majkom SPALIO

Izvor: Press, 04.Okt.2018, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZDUŠNI MONSTRUMI Otac ZADAVIO SVOJU BEBU, pa je zajedno sa majkom SPALIO

Dva roditelja tinejdžera uhapšena su zbog sumnje da su ubili i spalili svoju bebu koju su monstruozno lišli života nakon što više nisu mogli da se staraju o njoj.
Foto:Blic
Ronaldo Fernandez Roka (19) i njegova devojka Kirila Ramos Kuispe (18) uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili krivično delo čedomorstva u Limi, Peru. Njih je u policiju odvela Ronaldova sestra, pošto im nije poverovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da je njihova beba umrla prirodnim putem i da su je sahranili na obodu grada.
Foto: Maycol Fernández / Facebook
Nakon što su ih policijski službenici podvrgnuli ispitivanju, oni su konačno priznali da su ubili ćerku pošto više nisu mogli da vode računa o njoj.
Foto: peru21 Latina / screenshot
Kako se navodi, Ronaldo je je bebu zadavio svojim rukama pre nego što su telo spalili u blizni mesta gde žive. Prema izjavi Kirile, njih dvoje su živeli zajedno četriri meseca, a na ideju da ubiju dete, došao je Ronaldo, koji je, kako je dodala, redovno tukao.

Foto: peru21 Latina / screenshot

Iz policije su izjavili da je istraga još uvek u toku, kao i da žele da utvrde da li su monstrumi imali pomagače.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.