BEZ CVEĆA I PARFEMA: Cetinjske škole zabranile da se učiteljicama daju pokloni za 8. mart

Izvor: Press, 07.Mar.2018, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ CVEĆA I PARFEMA: Cetinjske škole zabranile da se učiteljicama daju pokloni za 8. mart

Osnovne škole "Lovćenski partizanski odred" i "Njegoš" na Cetinju obeležiće svečano sutra Dan žena, 8. mart, a kako bi zaustavile tradiciju da deca donose poklone učiteljicama iz ovih škola jer je to zabranjeno.
Foto:Profimedia
“Uvažavajući sugestije Saveta roditelja i Đačkog parlamenta jedino se može smatrati prihvatljivim, kao znak pažnje, poklon ručne radinosti izrađen koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << izradila deca, odnosno, učenici škole”, kaže se.
Nastava će se izvoditi skraćeno, sa časovima u trajanju od po pola sata.
Tradicionalno, kolektiv OŠ „Njegoš“ organizuje dečiju priredbu u kojoj će se smenjivati pesma, recitacija i gluma
Sandra Sjekloća Bjegović, direktorka škole “Lovćenski partizanski odred“ kaže da je za prosvetnog radnika najbolji poklon da dete vredno i marljivo radi.
“Učenici u nižim razredima imaće kreativne radionice sa roditeljima gde će praviti poklone: cveće od papira, pisma i čestitke sa najlepšim željama i stihovima punim ljubavi. ”, poručila je.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.