BERLUSKONIJEVA RUBI RODILA DEVOJČICU

Izvor: Kurir, 20.Dec.2011, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BERLUSKONIJEVA RUBI RODILA DEVOJČICU

RIM - Marokanka Karima El Mahrug, poznata kao "Rubi - kradljivica srca" koja je u centru suđenja bivšem italijanskom premijeru Silviju Berluskoniju optuženom za plaćanje seksualnih usluga maloletnici, rodila je devojčicu u ponedeljak ujutro u Đenovi.

To je preneo italijanskim medijima otac bebe Luka Riso, koji je rekao da se majka i beba, teška 3,560 kg, obe osećaju dobro.

Riso je do skoro vodio dve diskoteke u Đenovi gde je radila Rubi, koja sada ima 19 godina. On >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je rekao da je "nemoguće opisati" koliko je srećan zbog rođenja deteta.

Prema tužilaštvu u Milanu, Berluskoni je oko deset puta u periodu između februara i maja 2010. plaćao Rubi za seksualne usluge, a tada je ona bila maloletnica, što je zabranjeno u Italiji.

On je takođe optužen za zloupotrebu položaja pošto je izvršio pritisak na policiju u Milanu da oslobodi Rubi jedne noći krajem maja 2010. kada je privedena zbog krađe. Berluskoni je kasnije rekao da je intervenisao da bi izbegao diplomatski incident jer je verovao da je ona nećakinja bivšeg egipatskog predsednika Hosnija Mubaraka.

Rubi, koja se smatra žrtvom, uvek je demantovala da je prostituka i rekla da su proslave kod Berluskonija kojima je prisustvovala uvek bile "potpuno korektne". Berluskoni je takođe demantovao da je imao bilo kakve intimne veze sa devojkom.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.