BERLUSKONI: DOSTOJANSTVENE VEČERINKE, A NE DIVLJE ŽURKE

Izvor: Kurir, 29.Nov.2010, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BERLUSKONI: DOSTOJANSTVENE VEČERINKE, A NE DIVLJE ŽURKE

RIM - Italijanski premijer Silvio Berluskoni, povodom podataka na "Vikiliksu" je izjavio da je u svojim vilama organizovao samo "elegantne, dostojanstvene večerinke", a ne "divlje žurke", kako ih je opisao američki diplomata iz Rima u depeši koju je objavio sajt

RIM - Italijanski premijer Silvio Berluskoni, povodom podataka na "Vikiliksu" je izjavio da je u svojim vilama organizovao samo "elegantne, dostojanstvene večerinke", a ne "divlje žurke", kako ih je opisao američki >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << diplomata iz Rima u depeši koju je objavio sajt.

Berluskoni je rekao da ga nije zanimalo da pročita izveštaj američkog diplomate jer se ne bavi onim "šta trećerazredni ili četvororazredni zvaničnici govore", preneo je AP. Diplomata je, prema dokumentu, za Berluskonija rekao da "često ostajanje do kasno u noć i sklonost ka žestokim zabavama znači da se ne odmara dovoljno".

Berluskoni je danas izjavio da ne prisustvuje "divljim žurkama". "Jednom mesečno organizujem večernje zabave u svojim kućama, gde se sve odvija na doličan, dostojanstven i elegantan način", rekao je Berluskoni.

Italijanski premijer je optuživan da je ugošćavao devojke iz poslovne pratnje i maloletnice na žurkama u svojim vilama, podsetila je američka agencija.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.