Izvor: Blic, 13.Jul.2019, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BERI" STIGAO DO LUIZIJANE Uragan je udario u obalu SAD, a onda se dogodilo nešto što NIKO NIJE OČEKIVAO

Tropska oluja "Beri" ranije danas dobila je jačninu uragana i upravo ta sila je udarila u Luizijanu, ali onda se desilo nešto što niko nije očekivao - uragan je odmah izgubio na intenzitetu i spustio se nazad na nivo tropske oluje, javio je američki Centar za praćenje uragana.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

URAGAN BERI SE OBRUŠIO NA LUIZIJANU! Američku obalu udarili vetrovi jačine 120 kilometara na sat, a onda se desilo nešto NEOČEKIVANO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2019

Tropska oluja Beri ranije danas dobila je jačninu uragana i upravo ta sila je udarila u Luizijanu, ali onda se desilo nešto što niko nije očekivao...Uragan je odmah izgubio na intenzitetu i spustio se nazad na nivo tropske oluje, javio je američki Centar za praćenje uragana...Iako se očekivalo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.