Izvor: Danas, 27.Maj.2022, 17:47

BCLJP: Komitet protiv torture Ujedinjenih nacija izrekao privremenu meru da se Srbija uzdrži od izručenja državljanina Turske

Beogradski centar za ljudska prava (BCLJP) saopštio je danas da je Komitet protiv torture Ujedinjenih nacija 26. maja izrekao privremenu meru, kojom se od Srbije zahteva da se uzdrži od izručenja državljanina Turske, koji se trenutno nalazi u postupku za izručenje, dok traje razmatranje njegovog slučaja pred tim telom.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

BCLJP: UN Komitet protiv torture traži od Srbije da ne izruči turskog državljanina

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Maj.2022

Beogradski centar za ljudska prava (BCLJP) pozvao je nadležne da poštuju privremenu meru koju joj je Komitet Ujedinjenih nacija protiv torture izrekao 26. maja, zahtevajući da se suzdrži od izručenja državljanina Turske, dok traje razmatranje njegovog slučaja pred tim telom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.