BBC se izvinio što je oterao kraljicu u bolnicu

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jun.2015, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BBC se izvinio što je "oterao kraljicu u bolnicu"

Britanski BBC izvinio se zbog objavljivanja informacije da je kraljica Elizabeta Druga hopsitalizovana, piše "Rojters".

Kraljica, koja će u septembru oboriti rekord kao monarh koji je najduže vladao Britanijom, odvedena je u bolnicu “Kralj Edvard VII“ u Londonu na redovnu kontrolu, saopštili su iz Bakingemske palate.

Potparol Palate je naveo da je kraljica napustila bolnicu i da nije bolesna, kao što su objavili mediji.

Saopštenje iz Bakingemske palate >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << usledilo je nakon što je novinar BBC objavio na Tviteru da je kraljica primljena u bolnicu na lečenje. Novinar je kasnije obrisao objavu i izvinio se.

BBC je u saopštenju daveo da je su “tvitovi“ greškom poslati sa naloga BBC.

- Svi tvitovi su obrisani i izvinjavamo se zbog ovog dela - navodi se u saopštenju.

Elizabeta Druga je poslednji put hospitalizovana 2013. godine, a to je bio prvi put u deset godina da joj je bio potreban lekarski tretman.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.