Izvor: Blic, 18.Okt.2018, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BANKROT Pesma "Dvadesete gazim" proslavila je Milenu Ćeranić, a nakon učešća u rijalitiju sve je krenulo NIZBRDO (VIDEO)

Pevačica Milena Ćeranić imala je hit pre osam godina, kada je izašla numera "Dvadesete gazim", a nakon istog usledio je niz problema u njenom životu. Manje zapažene numere, buran raskid sa kolegom Nemanjom Stevanovićem, ali i finansijski problemi, samo su neke od stvari koje su je zadesile, a više o njoj, kao i sličnim slučajevima na estradi, saznajte u videu pred vama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

IMATI PA NEMATI: Ove naše zvezde ostajale su bez prebijene pare

Izvor: Story, 18.Okt.2018

Na srpskoj estradi nije sve bajno i krasno. Mnoge poznate ličnosti napravile su pogrešne poteze tokom karijere i ostajali su bez prebijene pare. Pevačica Milena Ćeranić imala je hit pre osam godina, kada je izašla numera “Dvadesete gazim”, a nakon istog usledio je niz problema u njenom životu....

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.