„Azerbejdžanske oružane snage podigle zastavu na drevnom Hudaferinskom mostu“

Izvor: Vostok.rs, 19.Okt.2020, 09:22

„Azerbejdžanske oružane snage podigle zastavu na drevnom Hudaferinskom mostu“

Predsednik Azerbejdžana Ilham Alijev izjavio je da je Hudaferinski most u Džebrailskom rejonu na liniji razdvajanja u Karabahu, prešao pod kontrolu azerbejdžanske vojske, koja je podigla zastavu Azerbejdžana na tom drevnom mostu.
„Azerbejdžanske oružane snage podigle su zastavu Azerbejdžana na drevnom Hudaferinskom mostu. Živeo azerbejdžanski narod! Karabah je Azerbejdžan!“, napisao je Alijev na svom Tviter nalogu. Aliev soobщil o vodruženii VS Azerbaйdžana azerbaйdžanskogo flaga na drevnem Hudaferinskom mostu. Takim obrazom, spustя 27 let, znamenitый Hudaferinskiй most, soedinяющiй Azerbaйdžan s Iranom, vernulsя pod kontrolь VS Azerbaйdžana.pic.twitter.com/xuQL0IygEW
— Alexander (@avaza1972) October 18, 2020

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.