Avion skliznuo sa piste na aerodromu u Bostonu, vatrogasci izvlačili putnike

Izvor: BKTV News, 26.Dec.2017, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion skliznuo sa piste na aerodromu u Bostonu, vatrogasci izvlačili putnike

Avion aviokompanije "Džetblu erlajnz" skliznuo je sa piste na aerodromu Logan u Bostonu, saopštili su danas zvaničnici te kompanije.

Kako AP prenosi, vlasti su saopštile da nije bilo povređenih.

Zvaničnici su naveli da je avion leteo iz grada Savana u američkoj saveznoj državi Džordžija, a da su vatrogasli pomogli putnicima da se iskrcaju iz aviona i prevezu na terminal, prenosi AP.

Kako je saopsteno, aerodrom je zbog snega bio privremeno zatvoren u ponedeljak ujutru, a zvaničnici su naveli da je pista bila očišćena do 11.30 pre podne.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

DRAMA U BOSTONU Avion skliznuo sa piste, vatrogasci izvlačili putnike

Izvor: Blic, 26.Dec.2017

Avion aviokompanije "Džetblu erlajnz" skliznuo je sa piste na aerodromu Logan u Bostonu, saopštili su danas zvaničnici te kompanije...Kako AP prenosi, vlasti su saopštile da nije bilo povređenih...Zvaničnici su naveli da je avion leteo iz grada Savana u američkoj saveznoj državi Džordžija,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.