Avion se srušio u džunglu

Izvor: Blic, 26.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion se srušio u džunglu

Avion sa 13 građana Južne Koreje, tri putnika iz Češke i četiri člana posade, koji su se vraćali iz posete čuvenom kompleksu hramova Ankor Vat u Kambodži, srušio se u džungli u planinskoj oblasti u pokrajini Kampot. Nema podataka o preživelima.

„Avion se srušio u oblasti planinskog lanca Kom Čaj", rekao je Tač Horn, guverner Kampota.

Olupina aviona pronađena je u zabačenoj oblasti prekrivenoj gustom šumom, 130 kilometara jugozapadno od kambodžanske prestonice >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Pnom Pena. Spasioci su došli na lice mesta, koje je izvan dometa mreže mobilne telefonije. Avion AN-24 kompanije „PMT er", čije je sedište u Pnom Penu, leteo je iz grada Sijem Reap, u centralnom delu zemlje, u Sihanukvil, letovalište na obali mora. Kambodža je prošle godine privukla preko 1,7 miliona turista. Većina njih posetila je Ankor Vat.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.