Avion se srušio nakon što je ukraden sa aerodroma u Sijetlu

Izvor: N1 televizija, 11.Avg.2018, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion se srušio nakon što je ukraden sa aerodroma u Sijetlu

Muškarac zaposlen u jednoj aviokompaniji neovlašćeno je poleteo u praznom avionu koji se srušio ubrzo posle poletanja sa aerodroma u Sijetlu na severozapadu SAD. U avionu je bio samo on i stradao je nakon pada.

Avion se srušio na praznom prostoru, navela je aerodromska služba. Kako su dodali, aerodrom posle nesreće funkcioniše normalno.

ABC javlja da je avion pao na malo ostrvo Ketron, koje ima tek oko 20 stanovnika.

Severnoamerička komanda za vazduhoplovnu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << odbranu pokrenula je dva borbena aviona F 15 koja su pratila ukradeni od poletanja, ali nisu intervenisala u nesreći, saopštila je lokalna policija koja je isključila mogućnost terorizma.

"To nije teroristički incident. Informacija je potvrđena. Reč je o samoubistvu jednog muškarca. Znamo o kome je reč i niko drugi nije u to uključen", dodala je policija koja nije navela druge detalje.

ABC javlja da je muškarac imao 29 godina.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.