Avganistanac napao u Francuskoj!

Izvor: Mondo, 14.Avg.2018, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avganistanac napao u Francuskoj!

Azilant iz Avganistana ranio je četvoro u divljačkom napadu nožem u francuskom gradu Perigeu.

Een Afghaanse asielzoeker steekt 4 mensen (inclusief zijn buren) neer in de Zuid-Franse stad #Perigueux. Volgens Franse media zou hij een alcohol probleem hebben - Via @FranceNews24https://t.co/Y6OxsRrJkrpic.twitter.com/9Tb9iKMm8o

— Terreur Nieuws (@DreigingNL) August 14, 2018

Incident je počeo sinoć kada je mladić (19), koji ima psihičke probleme, a bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je i pijan, prvo nasrnuo na automobile ispred kuće u kojoj živi u Perigeu, na jugozapadu zemlje, piše "Dejli mejl".

On je počeo da udara vozilo rukama i nogama, a zatim je napao ženu koja je bila na mestu vozača, rekao je predstavnik Hitne pomoći Žan-Žak Žirar.

Bolničari su pokušali da umire mladića, a on je utrčao u kuću, doneo nož i napao ih. Ranio ih je u glavu i vrat.

Mladić je zatim nasrnuo na dva brata starosti 64 i 68 godina, koji stanuju u neposrednoj blizini. Jednom je nožem probio pluća, a drugom povredio leđa.

Jedan od braće je na kraju savladao napadača, kojeg je policija uhapsila. Protiv Avganistanca biće podignuta optužnica za nanošenje teških telesnih povreda.

Policija je odbacila terorizam kao motiv.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.