Avganistan: U samoubilačkom napadu 25 poginulih, 35 ranjeno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2018, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avganistan: U samoubilačkom napadu 25 poginulih, 35 ranjeno

U samoubilačkom bombaškom napadu u zapadnom delu avganistanske prestonice, Kabulu, danas je poginulo 25 osoba, a 35 je ranjeno, saopštilo je avganistanstvo Ministarstvo zdravlja.

Povređeni su prebačeni u gradske bolnice, preneo je Rojters.

Meta bomabša samoubice bila je privatna zgrada u kojoj su se održavali pripremni časovi za upis na fakultet, preneo je AP.

Niko za sada nije preuzeo odgovornost za napad, koji je usledio nakon nekoliko nedelja relativnog mira u Kabulu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Avganistan: U napadu na đake 25 poginulih

Izvor: Radio 021, 15.Avg.2018

U samoubilačkom bombaškom napadu u zapadnom delu avganistanske prestonice danas je poginulo 25 osoba, a 35 je ranjeno, saopštilo je avganistanstvo Ministarstvo zdravlja...Meta bombaša samoubice bila je zgrada u kojoj su se održavali pripremni časovi za upis na fakultet...Niko za sada nije preuzeo...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.