Izvor: Danas, 15.Maj.2023, 09:36

Autorski tekst Zorana Ivoševića: Čitajte Zmaja, Duška i Ršuma

Početkom maja desila su se dva višestruka ubistva: u trećem danu trinaestogodišnji K. K. ubio je u beogradskoj OŠ "Vladislav Ribnikar" sedam učenica, jednog učenika i domara a teško ranio pet učenika, dve učenice i nastavnicu istorije, dok je petog dana dvadesetjednogodišnji Uroš Blažić u selu Dubona kod Mladenovca ubio tri osobe i ranio osam, a u selu Malo Orašje kod Smedereva ubio pet osoba i ranio šest.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"IAKO SU GA UHVATILI, MI SE I DALJE PLAŠIMO" Meštani Vinjišta u kojem je uhapšen masovni ubica iz Mladenovca ne smeju da puste decu na igrališta: U strahu smo, kod nas su deca stalno napolju

Izvor: Blic, 15.Maj.2023

Nakon tragedije koja se dogodila u u selima Malo Orašje i Dubona kod Mladenovca, kada je Uroš Blažić (21) ubio osmoro, a ranio 14 pucanjem iz vatrenog oružja, u Mladenovcu danima vlada muk.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.