Izvor: Blic, 02.Avg.2020, 18:53

Autor sramnog transparenta u Zagrebu: Ja sam to napisao. Žao mi je, KRIV JE ALKOHOL, a i društvo me ponelo

"Ja sam izradio taj transparent. Žao mi je zbog toga. Sve se dogodilo zbog velike količine alkohola. Ne znam zašto sam to uopšte napisao. Kriv je alkohol, a i društvo me ponelo. Izradio sam na transparentu i stilizirano 'ušato' 'U'. Znam da je to znak Nezavisne državne Hrvatske, ali ne znam je li isticanje toga simbola kažnjivo."

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SKANDAL U HRVATSKOJ: Navijač Dinama VREĐAO srpsku decu i žene, a sad se vadi na alkohol!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2020

Sramno...Navijač zagrebačkog Dinama Luka J. zvani Joško (21), odgovarao je pred sudom zbog širenja mržnje prema Srbima transparentom i parolama koje su zgrozile ovdašnju javnost, ali i komšiluk, gde sada ovom mladiću preti zatvorska kazna...- Ja sam izradio taj transparent. Žao mi je zbog toga....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.