Izvor: RTS, 01.Dec.2020, 16:02

Automobil uleteo u pešačku zonu u nemačkom gradu Triru – dvoje poginulih

Najmanje dve osobe su poginule, a nekoliko povređeno, kada je automobil u nemačkom gradu Triru uleteo u pešačku zonu. Policija privela pedesetogodišnjeg muškarca.
Prema izveštajima lokalne policije, automobil je naleteo na grupu ljudi u Triru.

Najmanje dve osobe su poginule, deset je povređeno, a jedna osoba je uhapšena.
Policija u Triru je saopštila da je uhapšen pedesetjednogodišnji muškarac koga ispituje u vezi sa incidentom.  
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Kako je očevidac preneo lokalnom mediju, crno-sivi "rendž rover" uleteo je velikom brzinom u pešačku zonu i mnoge od šetača bacio u vazduh.
Centar grada nadleću helikopteri, a policijske snage obezbeđuju mesto nesreće, javlja Rojters
Izvor blizak RTL-u rekao je da je lokalna škola u blizini zatvorena, a roditelji su pozvani da preuzmu decu zbog mogućeg terorističkog napada.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Auto uletio u pješačku zonu u Njemačkoj, najmanje dvoje poginulih

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Dec.2020

BERLIN - Najmanje dvije osobe su poginule, a nekoliko je povrijeđeno danas, kada je na njih naletio automobil u pješačkoj zoni u gradu Trir na zapadu Njemačke, saopštila je policija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.