Austrija: Ugostitelj pobesne, pa nokautirao gradonačelnika!

Izvor: BKTV News, 12.Jun.2017, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Austrija: Ugostitelj pobesne, pa nokautirao gradonačelnika!

Nezadovoljan odlukom gradskih vlasti, jedan ugostitelj nije mogao da obuzda bes, te je udario pesnicom, ni manje ni više nego gradonačelnika grada u kom živi!

Jedan ugostitelj iz mesta Gšnic u austrijskoj pokrajini Tirol nokautirao je gradonačelnika Kristijana Feldera zato što nije rešen jedan njegov zahtev.

Ugostitelj je pre izvesnog vremena od opštinskih vlasti tražio da mu dozvole da na svom posedu napravi dvorište. Pošto ni na poslednjoj sednici lokalne >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << skupštine taj zahtev nije stavljen na dnevni red, on se fizički obračunao sa gradonačelnikom.

Svedoci tvrde da je, nakon sednice, prišao Felderu i udario ga pesnicom. Gradonačelnik je bio nokautiran, ostao bez svesti i morao biti prevezen u bolnicu. Policija je u ovom slučaju pokrenula istragu, a ugostitelj negira sve optužbe.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.