Australija ukida zabranu putovanja u inostranstvo za svoje građane

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Okt.2021, 08:38

Australija ukida zabranu putovanja u inostranstvo za svoje građane

Australija će ukinuti zabranu putovanja u inostranstvo bez dozvole, saopštila je u sredu, 27. oktobra, vlada, dok bi granice zemlje trebalo da budu otvorene za kvalifikovane radnike i međunarodne studente do kraja godine. Više od 18 meseci posle zatvaranja međunarodnih granica u Australiji potpuno vakcinisani građani ubuduće neće morati da traže izuzeće da napuste zemlju, navodi se u zajedničkom saopštenju ministarstava zdravlja i unutrašnjih poslova, koje prenosi agencija Frans pres...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AUSTRALIJA UKIDA STROGU ZABRANU: Od 1. novembra građani će moći da putuju u inostranstvo

Izvor: Kurir, 27.Okt.2021

Australija je potvrdila da će sledeće nedelje ukinuti zabranu, koja je onemogućavala njenim građanima da putuju u inostranstvo bez posebne dozvole.

Nastavak na Kurir...

Australija ukida zabranu putovanja u inostranstvo za svoje građane

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Okt.2021

Australija će ukinuti zabranu putovanja u inostranstvo bez dozvole, saopštila je danas vlada, dok bi granice zemlje trebalo da budu otvorene za kvalifikovane radnike i međunarodne studente do kraja godine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.