Australija: Voz izleteo iz šina, dve osobe poginule

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2020, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Australija: Voz izleteo iz šina, dve osobe poginule

Dve osobe su poginule, a nekoliko je povređeno kada je putnički voz izleteo iz šina kod Melburna, saopštila je australijska policija.

Nesreća se dogodila sinoć u blizini Volena, na oko 50 kilometara od Melburna.

Voz, u kom se nalazilo oko 160 putnika, krenuo je iz Sidneja za Melburn.

Lokalni mediji objavili su fotografije na kojima se vidi nekoliko nakrivljenih vagona, kao i prevrnuta lokomotiva, prenosi Rojters.

Policija je saopštila da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dve osobe poginule i da ima povređenih, ne precizirajući koliko.

List "Ejdž", pozivajući se na službu hitne pomoći, objavio je da je da je pet osoba prebačeno u bolnicu, kao i da je nekoliko osoba lakše povređeno.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Australija: Voz izleteo iz šina, dve osobe poginule

Izvor: B92, 20.Feb.2020

Sidnej -- Dve osobe su poginule, a nekoliko je povređeno kada je putnički voz izleteo iz šina kod Melburna, saopštila je australijska policija...Nesreća se dogodila sinoć u blizini Volena, na oko 50 kilometara od Melburna...Voz, u kom se nalazilo oko 160 putnika, krenuo je iz Sidneja za Melburn...Lokalni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.