Atraža čeka paraf

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 30.Okt.2009, 02:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atraža čeka paraf

ZAGREB - „Slovenija bi ponovo mogla da nas blokira, ali ovog puta zbog Socijaldemokratske partije“, izjavila je preksinoć hrvatska premijerka Jadranka Kosor, reagujući na potez socijaldemokrata koji su odbili predlog arbitražnog sporazuma Hrvatske i Slovenije zbog čega juče nije bilo moguće stavljanje parafa na taj sporazum.

Premijerski flert

Da između hrvatskog premijera Jadranke Kosor i njenog slovenačkog kolege Boruta Pahora postoji nešto više od obične >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << poslovne saradnje primetili su mnogi, a to je za hrvatski internet-blog „Indeks. hr“ potvrdila i LJiljana Buhač, stručnjak za neverbalnu komunikaciju. Ona je detaljno opisala znakove tela hrvatske premijerke i njenog slovenačkog kolege - dodiri, poljupci, smeškanje... „Smatram da su oboje pokušavali da ostave jako dobar utisak, ali premijerka je malo preterala - bila je doslovce očarana njime“, otkriva Buhačeva, dodajući da je njeno držanje Pahora ispod ruke znak nekakvog pripadanja. „Kao da je slala poruku ‘Vidite, on je moj’“, smatra Buhačeva i dodaje da bi sve to bilo simpatično da u jednom trenutku nije počela da ulazi u njegov intimni prostor. „Udaljenost intimnog prostora je od 15 do 45 centimetara i u tu zonu nam obično ulaze ljudi s kojima smo u emocionalnoj vezi - deca, roditelji, supružnici, a sad po novom i ljubavnici“, otkrila je „Indeksu“ stručnjak za govor tela koja smatra da su na zajedničkim fotografijama premijeri izgledali poput mladenaca.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.