Atlanta: Avion pao tokom akrobacija, poginuo pilot (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Maj.2016, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atlanta: Avion pao tokom akrobacija, poginuo pilot (VIDEO)

Vlasti okruga DeKalb u američkoj saveznoj državi Džordžija objavile su danas da je na aerodromu u blizini Atlante poginuo pilot aviona koji je nastupao na aeromitingu, kada se letelica srušila tokom izvođenja akrobacija.

"En-Bi-Si njuz" navodi da se nesreća desila u subotu popdne na aerodromu Pičtri gde je održavan aeromiting pod nazivom "Dan dobrog komšije".

Jedan od očevidaca Huan Rios zabeležio je rušenje aviona na video snimku.

Rios je naveo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da se nesreća dogodila tokom jednog od poslednjih nastupa planiranih za taj dan.

Na snimku se vide dva aviona kako seku put jedan drugom leteći blizu tla i ispuštaju beli dim iza sebe, nakon čega je jedan od aviona počeo da se uzdiže da bi izveo luping, ali onda krenuo da propada i pilot je izgubio kontrolu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRUŠIO SE AVION U ATLANTI: Poginuo pilot (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 15.Maj.2016

Pilot Greg Konel stradao je juče u avionskoj nesreći na aeromitingu u američkom gradu Atlanta, kada se letelica srušila tokom izvođenja akrobacija, javljaju svetski mediji...Tragedija se dogodila pošto je akrobatska tačka koju je izvodio u jednom momentu “krenula naopako“..."En-Bi-Si njuz"...

Nastavak na Telegraf.rs...

VIDEO: Srušio se avion u Americi, pilot poginuo

Izvor: Vesti-online.com, 15.Maj.2016

Vlasti okruga DeKalb u američkoj saveznoj državi Džordžija objavile su u nedelju da je na aerodrmomu u blizini Atlante poginuo pilot aviona koji je nastupao na aeromitingu, kada se letelica srušila tokom izvođenja akrobacija..."NBC njuz" navodi da se nesreća desila u subotu popdne na aerodromu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.