Astahov: Politika Porošenka nečovečna i nemilosrdna

Izvor: Vostok.rs, 06.Nov.2014, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Astahov: Politika Porošenka nečovečna i nemilosrdna

06.11.2014. -

Predstavnik predsednika Rusije za prava dece Pavel Astahov je posle napada na školu u Donjecku okarakterisao politiku predsednika Ukrajine Petra Porošenka kao nečovečnu i nemilosrdnu. Porošenku je „obezbeđeno mesto u geheni ognjenoj“, tj. u paklu, rekao je Astahov. Ranije je pravobranilačka organizacija Amnesty International tražila da se hitno i nepristrasno istraži tragični incident u kojem je poginulo dvoje dece, troje je ranjeno.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije, foto: «Vesti.Ru»    
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Astahov: Probleme sa ruskom decom u Norveškoj treba rešavati, a ne politizovati

Izvor: Vostok.rs, 06.Nov.2014

06.11.2014. -..Problem sa oduzimanjem dece iz ruskih porodica u Norveškoj treba rešavati, a ne politizovati i pretvarati ga u temu za razgovor na najvišem državnom nivou, smatra predstavnik ruskog predsednika za prava dece Pavel Astahov...On je rekao da Rusija i Norveška nemaju mehanizam za saradnju...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.