Asad: Suočićemo se sa agresijom SAD

Izvor: NaDlanu.com, 01.Sep.2013, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asad: Suočićemo se sa agresijom SAD

Sirijski predsednik Bašar al Asad danas je izjavio da je Sirija sposobna da se suoči sa svakom spoljnom agresijom, prenela je danas državna sirijska televizija.

Asad je dodao da američka pretnja neće promeniti principe Sirije, niti zaustaviti njenu borbu protiv terorizma, prenela je agencija Rojters.Sirijska televizija javila je da je Asad to rekao tokom susreta sa iranskim zvaničnicima."Američke pretnje o napadu neće obeshrabriti Siriju da odustane od svojih principa kao ni od borbe protiv terorizma koji podržavaju neke regionalne kao i zapadne zemlje, prvenstveno SAD", rekao je on.Izvor: B92, Tanjug

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD: Imamo dokaze, Asad: možemo protiv agresije

Izvor: Večernje novosti, 01.Sep.2013

Dan pošto je sve izvesnija pretnja od američkog udara na Siriju odložena za bar nekoliko dana, američki državni sekretar Džon Keri poručio je da SAD imaju dokaze da je u Siriji upotrebljeno hemijsko oružje, dok je sirijski predsednik Bašar al-Asad uzvratio da njegova zemlja može da se suoči...

Nastavak na Večernje novosti...

Asad: Suočićemo se sa agresijom SAD

Izvor: RTV Pink, 01.Sep.2013

. . . Sirijski predsednik Bašar al Asad je izjavio da je Sirija sposobna da se suoči sa svakom spoljnom agresijom, prenela je državna sirijska televizija.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.