Izvor: Blic, 22.Maj.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Argentina: Ćerka seksualna robinja rodila ocu dvoje dece

Argetinski sud osudio je 73-godišnjeg Eleusterija Soria na 16 godina zatvora, jer je ćerku godinama držao kao seksualnu robinju, koja mu je rodila dvoje dece.



Tužilac Serđo Antin istakao je da je ovaj predmet sličan slučaju Austrijanca Jozefa Fricla, koji je kćerku držao u seksualnom ropstvu 24 godine tokom kojeg mu je rodila sedmoro dece.

Sorija je počeo da zlostavlja kćerku 1992. godine kada je ona imala 12 godina. Naredne godine devojčica je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ostala trudna, zbog čega je njena majka napustila porodični dom u La Matanci, radničkom kvartu u Buenos Ajeresu. Devojčica, čije ime nije objavljeno, porodila se drugi put 1997. godine. Za razliku od Fricla, Soria za držanje ćerke u ropstvu nije koristio fizičke zabrane, već psihički pritisak. Ona je nekoliko puta bežala, ali bi je on svaki put vratio, preteći joj, čak i pištoljem. Devojka je pobegla tek 2003. godine kada je oca i prijavila vlastima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.