Aplauz za kapetana Džermanvingsa

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Mar.2015, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aplauz za kapetana Džermanvingsa

Nakon nesreće u Francuskoj, jedan kapetan Džermanvingsa rukovao se sa svim putnicima pre poletanja, rekao im da i on ima porodicu i da će dati sve od sebe da bude kod kuće sa njima.

Jedna putnica Džermanvingsa je na svom Fejsbuk nalogu napisala da je letela avionom te kompanije dan nakon strašne nesreće u Alpima. A onda je kapetan na letu iz Hamburga u Keln uradio nešto što im je svima olakšalo poletanje.

Kako je napisala, kapetan je izašao iz kabine, pojedinačno >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << se rukovao sa svim putnicima i održao kratak govor o tome kako se oseća letačko osoblje. On je naveo, prema njenim rečima, kako i on ima porodicu i da će sve uraditi da isto veče bude sa njima. Nakon toga je dobio aplauz.

Ova devojka je napisala da je kapetan tačno predosetio kako su se osećali i da je ovo učinilo da let započnu mnogo bolje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.