Anketa: Makronov rejting na rekordno niskih 25 odsto

Izvor: N1 televizija, 18.Nov.2018, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anketa: Makronov rejting na rekordno niskih 25 odsto

Francuski predsednik Emanuel Makron uživa popularnost samo 25 odsto Francuza što je do sada njegova najniža popularnost od dolaska na vlasti u maju 2017. godine, preneo je list Journal du dimanche rezultate ankete grupe Ifop.

Samo je četiri odsto veoma zadovoljno radom Makrona, a četiri odsto se izjasnilo da je umereno zadovoljno. Umereno nezadovoljno je 34 odsto ispitanika, a veoma nezavodoljno 39 odsto, dok je dva odsto uzdržano.

Popularnost je takođe opala premijeru >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Eduaru Filipu, koji je bio popularan kod 41 odsto ispitanih u oktobru a u novembru kod 34 odsto.

Rezultati istraživanja su objavljeni dan pošto su širom Francuske održani protesti zbog najavljenog povećanja poreza na gorivo.

Makron je nedavno u jednom intervjuu rekao da ga ne zanima mnogo kvota popularnosti već se usredsređuje na rad koji mu je poveren tokom petogodišnjeg mandata.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Makronov rejting na rekordno niskih 25 odsto

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2018, 16:18

Francuski predsednik Emanuel Makron uživa popularnost samo 25 odsto Francuza..što je do sada njegova najniža popularnost od dolaska na vlasti u maju 2017. godine, preneo je list Journal du dimanche rezultate ankete grupe Ifop...Veliki korak ka trajnom rešenju? Makron dolazi u Beograd sa DETALJNIM...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.