Animator nožem napao dečaka na Kritu

Izvor: Mondo, 15.Maj.2013, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Animator nožem napao dečaka na Kritu

Dečak iz Rusije (12), koji je s porodicom bio na letovanju na Kritu, izboden je nožem i u kritičnom je stanju avionom prebačen u bolnicu u Atini.

On je zadobio desetak uboda nožem u leđa, a policija je zadržala 20-godišnjeg Holanđanina koji je radio kao animator za decu u jednom od hotela, za kojeg se sumnja da je izbo maloletnog Rusa koji ga je uhvatio u krađi.

Roditelji u utorak nisu mogli da nađu dečak u hotelu i posle tročasovne potrage su se obratili >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << policiji. Turisti su ga noćas našli na parkingu pored hotela gde je ležao u lokvi krvi.

Posle ukazane pomoći u lokalnoj bolnici dečak je prebačen vojnim avionom u Atinu, objavljeno je na sajtu newsru.com.

Osumnjičeni je uhapšen pošto je dečak, kada se osvestio, ispričao šta se desilo. Policija je prilikom pretresa kuće tog Holanđanina pronašla dečakov noutbuk i mobilni telefon koje je on ukrao.

Prema preliminarnim saznanjima, animator je prvo hteo samo da pokrade dečaka, ali je on primetio da su mu nestale stvari.

Holanđanin je priznao zločin i pokazao je policiji gde je sakrio nož sa kojeg je prethodno oprao krv.

(Tanjug/Ilustracija> Guliver/Getty Images/Thinkstock)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

HOROR OD ODMORA: Holanđanin nožem izbo 12-godišnjeg dečaka iz Rusije na Kritu (FOTO)

Izvor: S media, 15.Maj.2013

Dvanestogodišnji Rus izboden je nožem na grčkom ostrvu Kritu gde je bio na odmoru, a napadač je navodno jedan Holandjanin - zabavljač u hotelu gde je odsela dečakova porodica, saopštile su grčke vlasti...Dečak je danas u teškom stanju vojnim avionom prevezen u bolnicu u Atini, ali mu, po nekim...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.