Andželina Žoli i Bred Pit doputovali u Crnu Goru

Izvor: Blic, 05.Apr.2010, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andželina Žoli i Bred Pit doputovali u Crnu Goru

Slavni holivudski par Andželina Žoli i Bred Pit stigao je danas oko 18.00 privatnim avionom na tivatski aerodrom.

Oni su sa aerodroma otišli automobilima dubrovačkih registarskih tablica.

Slavni glumački par je, prema saznanjima Bete, odseo u luksuznom hotelu "Splendid" u Bečićima kod Budve. U hotelu nisu želeli da saopšte koliko će se Žoli i Pit tu zadržati, jer je par "insistirao na strogoj diskreciji".

Andželina Žoli i Bred Pit posetili su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << danas izbeglički centar u Goraždu u pratnji osoblja UNHCR-a.

Oni su razgovarali s izbeglicama i raseljenim osobama s područja jugoistočne Bosne.

Nakon Goražda, slavni par je posetio Međeđu kod Višegrada.

Andželina je ambasadorka dobre volje UNHCR-a, a cilj njihove posete je, kako javljaju sarajevski mediji, da se ukaže na probleme izbeglica i potrebu hitnog rešavanja njihovog pitanja.

Iako je bilo najavljeno da će par danas posetiti Srebrenicu, odnosno Memorijalni centar u Potočarima, to se ipak nije desilo. Prema navodima portala Sarajevo-x.com, u Potočarima se skupila velika grupa ljudi, uključujući mnoge novinarske ekipe.

Međutim, umesto odlaska u Potočare, Andželina i Bred su se vratili u Sarajevo i otišli u zgradu Evropske unije na Skenderiji na ručak. Njih dvoje su se, prema navodima lokalnih medija, krili od novinara, fotoreportera i kamermana.

Portparolka UNHCR u BiH Aida Prljača rekla je ranije danas da je poseta glumačkog para privatne prirode.

"Andželina i Bred će izdvojiti vreme za posetu lokacijama UNHCR-a u BiH. Oni će obići korisnike naših projekata i osobe koje su u situaciji dugotrajnog raseljeništva", objasnila je Prljača i dodala da medijima neće biti dozvoljeno da ih prate tokom posete izbeglicama u BiH.

Direktor Granične policije BiH Vinko Dumančić rekao je za "Dnevni avaz" da je "poseta slavnog para bila najavljena ranije, ali da su tražili da to bude u najstrožoj tajnosti".

U medijima su se povodom posete para Džoli-Pit pojavile brojne spekulacije. Neki sarajevski mediji navode da je par došao da obiđe bosanske piramide, a neki da su došli da posete Međugorje. Mediji navode i da je glumački par doputovao u BiH da obeleži Uskrs, ali i da postoji mogućnost da su došli da usvoje dete ili da posete Srebrenicu.

Andželina Žoli i Bred Pit su juče oko 18 časova iznenada stigli u Sarajevo iz Venecije, gde Andželina snima film. Sa sarajevskog aerodroma udaljili su se u pravcu grada vozilom UNHCR-a. Pravi razlog njihovog dolaska nije saopšten.

"Dnevni avaz" navodi da će par, nakon posete BiH, otputovati u Dubrovnik.

Andželina Žoli i Bred Pit u poseti Goraždu

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anđelina Džoli i Bred Pit doputovali u Crnu Goru

Izvor: Kurir, 05.Apr.2010

TIVAT, 5. aprila 2010. (Beta) - Slavni holivudski par Anđelina Džoli i Bred Pit stigao je danas oko 18.00 privatnim avionom na tivatski aerodrom, potvrđeno je Beti na tivatskom aerodromu. Oni su sa aerodroma otišli automobilima dubrovačkih registarskih tablica. Slavni glumački par je, je prema...

Nastavak na Kurir...

Andželina Džoli i Bred Pit otputovali iz Crne Gore

Izvor: NaDlanu.com, 06.Apr.2010, 20:26

PODGORICA, 6. aprila 2010. (Beta) - Slavni holivudski par Andželina Džoli i Bred Pit otputovali su u utorak posle podne privatnim avionom iz Crne Gore, gde su boravili od ponedeljka uveče. Džolijeva i Pit su privatnim avionom iz Tivta otputovali u Veneciju, saznaje agencija Beta. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.