Andželina Džoli ne isključuje ulazak u politiku

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Dec.2018, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andželina Džoli ne isključuje ulazak u politiku

Američka glumica i izaslanica UN Andželina Džoli nije isključila mogućnost ulaska u politiku i našalila se da bi mogla da bude dovoljno čvrsta da izdrži grubosti koje idu s tim.

Džoli je rekla u intervjuu za radio Bi-Bi-Si (BBC) da može dosta toga da podnese, što je moguća opaska na njen težak razvod od Breda Pita.

Upitana da li se kreće u pravcu politike, 43-ogodišnja Džoli je rekla da bi tako nešto odbacila pre dvadeset godina ali da bi sada išla gde >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je potrebna, prenosi BBC.

"Iskreno, ja ću uraditi šta god mislim da zaista može da napravi promenu", rekla je ona.

Ona aktivno vodi kampanju oko niza pitanja uključujući izbeglice, seksualno nasilje i očuvanje životne sredine.

U opsežnom intervjuu govorila je i o društvenim mrežama, seksualnom nasilju i globalnoj izbegličkoj krizi.

Andželina Džoli je specijalna izaslanica agencije UN za izbeglice.

Džoli je danas bila gost urednik za BBC-ijevu emisiju Tudej (Today). Ona je jedna u nizu gostiju urednika koji će voditi program BBC-ija između 22. decembra i 1. januara.

U svoju emisiju uključila je i kineskog umetnika Aj Vejveja i dobitnika Nobelove nagrade za mir Denisa Mukvegea.

Džoli radi s BBC-ijem i na novoj nedeljnoj dečjoj emisiji vesti koja će početi da se emituje iduće godine. Biće izvršni producent emisije čija su ciljna grupa deca izemeđu sedam i 12 godina.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Andželina Džoli ne isključuje ulazak u politiku

Izvor: Danas, 28.Dec.2018

Američka glumica i izaslanica UN Andželina Džoli nije isključila mogućnost ulaska u politiku i našalila se da bi mogla da bude dovoljno čvrsta da izdrži grubosti koje idu s tim. Članak Andželina Džoli ne isključuje ulazak u politiku se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.