Izvor: Blic, 05.Dec.2003, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Anđeli pakla' iza rešetaka

'Anđeli pakla' iza rešetaka

MONTEREJ PARK (Beta-AP) - Pripadnici američke kriminalističke službe uhapsili su juče u nekoliko gradova širom SAD najmanje 57 članova ozloglašene motociklističke organizacije 'Anđeli pakla', u okviru tajne istrage koja je trajala dve godine.

Kako prenosi AP, federalni agenti su pred zoru započeli racije u Los Anđelesu, San Francisku, Arizoni, Vašingtonu, Nevadi i Aljaski, gde su upali u lokalna sedišta 'Anđela pakla', >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << organizacije koja je često dovođena u vezu sa preprodajom droge i oružja. U istragu su bili uključeni tajni agenti koji su ponudili da otkupe eksploziv od članova bande, rekao je specijalni agent Donald Kinkejd na konferenciji za novinare. 'Kupili smo ukradeni vojni eksploziv', kazao je Kinkejd i dodao da je na osnovu serijskih brojeva i drugih oznaka utvrđeno da je eksploziv bio vlasništvo vojske. Zvaničnici su naveli da je u raciji zaplenjeno 50 komada vatrenog oružja i više od sto grama narkotika.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.