Amerika se vratila, veća, bolja i jača nego ikad

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jul.2016, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Amerika se vratila, veća, bolja i jača nego ikad"

Predsednički kandidat republikanaca Donald Tramp poručio je primajući nominaciju da je on glas zaboravljenih Amerikanaca i da će SAD postati zemlja reda i zakona.

- Povešćemo zemlju ka tome da ponovo bude bezbedna, prosperitetna i mirna. Bićemo zemlja velikodušnosti i topline, ali ujedno i zemlja reda i zakona - rekao je.

Tramp je u govoru koji je trajao više od sat vremena više puta napao svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rivalku Hilari Klinton i okrivio je za "smrt, slabost i uništavanje".

- Vreme je da pokažemo celom svetu da se Amerika vratila. Veća, bolja i jača nego ikada ranije - rekao je Tramp.

Tramp je ponovio neke od ključnih poruka iz kampanje i insistirao na tome da će "Amerika biti na prvom mestu". Kako prenosi BBC, rekao je da će jedan od stubova spoljne politike biti "amerikanizam, a ne globalizam".

- Niko ne zna sistem bolje od mene, zato sam ja taj koji može da ga popravi. Moja poruka je da stvari moraju da se menjaju i to moraju da se menjaju odmah - rekao je Tramp.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Tramp: Ne možemo više biti tako politički korektni

Izvor: Prva.rs, 22.Jul.2016

"Povešćemo zemlju ka tome da ponovo bude bezbedna, prosperitetna i mirna. Bićemo zemlja velikodušnosti i topline, ali ujedno i zemlja reda i zakona", rekao je.. Tramp je u govoru koji je trajao više od sat vremena više puta napao svoju rivalku Hilari Klinton i okrivio je za "smrt, slabost i uništavanje".. "Vreme...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.