Amerika će se suočiti sa najvećim bolom koji je ikada doživela

Izvor: Vesti-online.com, 12.Sep.2017, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Amerika će se suočiti sa najvećim bolom koji je ikada doživela"

Severna Koreja je odbacila rezoluciju Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija kojom joj se uvode oštrije sankcije.

Pjongjang je ponovio da će se SAD uskoro suočiti sa "najvećim bolom" koji su ikada doživeli.

Prema rečima severnokorejskog ambasadora Hana Tae Songa, "režim u Vašingtonu "eksplodirao2 je zbog političkih, ekonomskih i vojnih konfrontacija, opsednut divljom igrom vraćanja unazad Severne Koreje kao nuklearne sile, koja je već dostigla završnu fazu", >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << preneo je Rojters.

Govoreći, takođe, na Konferenciji o razoružanju, koja se održava u Ženevi, američki ambasador za razoružanje Robert Vuds rekao je da se nada da će severnokorejski režim čuti poruku glasno i jasno i odabrati drugačiji put.

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija jednoglasno je usvojio rezoluciju o novim sankcijama Severnoj Koreji zbog njenog šestog i najsnažnijeg nuklearnog testa i to ublaženu verziju prvobitnog američkog predloga rezolucije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.