Albanija postala raj za strane kriminalce

Izvor: Blic, 18.Maj.2015, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanija postala raj za strane kriminalce

Albanija je postala utočište za kriminalce iz regiona za kojima je raspisana međunarodna poternica prenosi makedonska agencija Makfaks pisanje lista Mapo.

Pozivajući se na izvore iz albanske policije, ovaj albanski dnevnik navodi da su u poslednja tri meseca uhapšena petorica kriminalaca iz Makedonije, Bugarske i Rumunije.

Reč je, kako se navodi, o ubicama i počiniocima drugih teških krivičnih dela koji su se krili u Albaniji, iako su za njima bile raspisane >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poternice.

Među uhapšenima je i makedonski državljanin Bojan Petrevski, koji se zajedno sa Riste Siljanovskim krio u Albaniji posle ubistva koje su počinili u Makedoniji, a njihovi advokati su na razne načine pokušavali da oni ne budu izručeni u Skoplje.

Slično je i sa državljanima Bugarske i Rumunije za kojima su raspisane međunarodne poternice.

Ovakvo stanje, ističe se, pravi od Albanije utočište za strane kriminalce.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.