Izvor: Vostok.rs, 30.Avg.2019, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

,,Ako osjetiš potrebu da mi se izviniš za `Tamo daleko` neću ti uzeti za zlo…“

„Ako ikada osjetiš potrebu da se izviniš za ,,Tamo daleko“, neću ti uzeti za zlo…”, šaljiva je poruka Vlade Georgieva za crnogorskog ministra kulture Aleksandra Bogdanovića, koja je odzvanjala Petrovcem na sveopšte oduševljenje i podršku brojne publike, prnosi IN4S.
Naime, pjevač je tokom izvođenja njegove poznate pjesme ,,Reci mi da znam“ na Petrovačkoj noći promjenio sam tekst pjesme i iskoristio momenat da se obrati Bogdanoviću, kome je ovog puta, kako je kazao, posvetio tu pjesmu. Među publikom je vladalo opšte oduševljenje, čule su se brojne riječi podrške i sve jači aplauz. Podsjećamo,  ministar Bogdanović je najavio krivičnu prijavu protiv Georgieva zbog izvođenja pjesme ,,Tamo daleko“ u Herceg Novom na humanitarnom koncertu ,,Za naše Kosovo i Metohiju“, a mnogi mediji su ga pokušali staviti na stub srama. Ipak, Ministarstvo je odustalo od prijave protiv muzičara, a on sam je izjavio da će uvijek na svojim koncertima pjevati ,,Tamo daleko“, pjesmu koja, napomenuo je, veliča slavu i hrabrost naših predaka.  

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.